THERE ARE ONLY
TWO OF US,
AND THE REST

 

Hedda Staf
Arkitekt SIR/SAR/MSA

Min masterexamen i Inredningsarkitektur och Möbeldesign från Konstfack och masterexamen i Arkitektur från KTH i Stockholm är en bra grund när jag söker nya lösningar för våra olika arkitekt- och inredningsprojekt.

Maria Berglund
Designer och projektledare

Som utbildad ingenjör är jag van att driva projekt. Min specialitet är köks- och badrumsinredning samt möbler och belysning. När jag specialritar möbler samarbetar jag med duktiga snickare.

 

WI
Varje projekt har sina speciella förutsättningar. På våra meritlistor står små minimala lägenheter, lyxiga yxiga villor, restauranger, caféer, butiker, kontor och konferensanläggningar.

Vi börjar varje projekt med att tänka inifrån: ”Vad ska det här användas till? Hur? Av vem eller vilka?” När du är kund hos oss involverar vi gärna dig i projektet för att det ska bli som du vill ha det. Här kommer vår vana från projektledning till nytta både för våra privatkunder och i de kommersiella uppdragen, som till exempel kan vara restauranger, kontor och hotell.

 

De vi samarbetar med
Vi har ett fantastiskt nätverk av samarbetspartners som vi litar på och tycker om att arbeta tillsammans med för att nå målet snabbt och utan trubbel.