BRINGING
DOWN THE MOON
FOR YOU!

Welcome Inside är ett fullservicekontor där du kan få en helhetslösning och total trygghet genom hela projektet.
Då tar vi din dröm från skiss, ritning och upphandling till leverans av möbler och inredningar alternativt projektledning och slutbesiktning.

 

Welcome Inside erbjuder

Inredningskoncept

Hjärtat i projektet stavas inredningskoncept och det tar vi fram i samråd med dig: Konceptet omfattar bland annat en möblerad planlösning, förslag på möbler, textilier och belysning. Allt vi gör utgår sedan härifrån.

Möbeldesign by Welcome inside

Vi tycker att man ska ställa höga krav på sina byggnationer och det uppmuntrar vi våra kunder att göra. Därför skräddarsyr vi ofta lösningar. Då får du en unik miljö och optimerar samtidigt nyttjandet av tillgängliga utrymmen, med platsbyggda garderober, köksmöbler och liknande.

Bygglovsritning och bygghandling

Vi ritar ny byggnation av villor och fritidshus, fasadändringar och även utbyggnation av fastigheter. Självklart får du detaljerade och genomarbetade ritningar. De kan användas som bygglovsritning samt för själva genomförandet av en ny- eller ombyggnation.

Projektledning

Vi tar ansvar för hela byggprocessen och leder byggteamet genom projektets alla faser. Byggteamet kan vara någon av våra samarbetspartners eller en partner som du själv sett ut.